Scorpionul (Scolopax Rusticola), Pasăre Migratoare

Cuibul (Scolopax rusticola), de familie Scolopacidae (shorebirds), este cunoscut a fi un joc de vânători alegere râvnit. Mărimea unui porumbel sau a unui patrunjel este o pasăre răspândită în Europa. Cuibul este o pasăre migratoare care trăiește pe marginea pădurilor și în apropierea zonelor umede.

Scorpionul (Scolopax rusticola), pasăre migratoare care trăiește într-o zonă împădurită și umedă

Cum să recunoști un păstrăv?

Pădurea de păducel este o pasăre de dimensiuni medii, cu formă plată. Este recunoscut de culoarea penajul similare cu cele de frunze moarte și subetaje, un roșu-brun pe părțile sale superioare și zonele mai deschise barat cu pîntecele maro închis. Această particularitate îi permite să se amestece perfect cu natura și să se ascundă de prădătorii săi.

Capul cocoșului este acoperit cu alb pe bărbie și gât și barele întunecate deasupra, precum și pe obraji și în jurul ochilor. Acestea sunt plasate pe partea laterală a capului de lemn pentru a permite o vizibilitate de 360 ​​de grade. Această pasăre are, de asemenea, o audiere extrem de fină. Caracteristica principală a cocoșului este ciocul său lung (7 până la 9 cm), comparativ cu corpul său, aproximativ 30 cm.

Scream și cânta cocoșul

Barbatul rostește un fel de strigăte de mormăit și fluierat în timpul curtării sale în timpul sezonului de împerechere. Se spune apoi că "se prăbușește".

Habitat de habitat

Pădurea de păducel trăiește lângă păduri, zone umede sau lângă pășuni frecventate de animale. Ea este cea mai mare parte activă la amurg și în timpul nopții pentru a aduce mâncare și rămâne în cea mai mare parte ascunse în timpul zilei. Cuibul este o pasăre migratoare care se deplasează din nord-estul Europei spre sud-est de octombrie până în noiembrie și se întoarce din februarie până în mai.

Becasse în zona umedă

Hrănirea bucătăriei

Cuibul se hrănește aproape exclusiv pe viermi care se găsesc cu ciocul lung în soluri umede. Se întâmplă, de asemenea, să mâncați păianjeni, insecte sau ciuperci. Poate consuma si seminte, boabe de porumb si grau sau fructe.

Reproducerea cuiburilor

În timpul sezonului de reproducere, masculul efectuează parade zburând pe teritoriul său pentru a găsi o femeie care emite sunete originale. Această "cântec" caracteristică zborului nupțial se numește "croul". După împerechere, el abandonează femeia pentru un nou partener, deoarece este poligam. Crescătorul din luna martie / aprilie de la 2 la 6 ouă într-un cuib pe pământ care arată ca un castron mic plin de frunze moarte, ascuns în mijlocul vegetației. Femelele își înmulțesc singură ouăle timp de 21 până la 24 de zile. Cei mici părăsesc cuibul aproape după naștere.

Este cocoșul util sau dăunător pentru grădină?

Ca pasăre forestieră, păduchii nu frecventează adesea grădinile acasă, cu excepția cazului în care au zone umede care le pot atrage. Ea va găsi într-adevăr viermii care formează majoritatea hranei ei. În acest sens, păduchii nu trebuie să fie temători pentru plantații și grădinile de legume, deoarece râmele sunt în număr mare.

Credite foto: Ronald Slabke (fotografie # 1) - Jason Thompson (fotografie # 2)

Partajați-Le Cu Prietenii Tăi