Redvoll Swastika

Frunze de rosii

În timpul iernii, suzerinul se asociază cu siskinul de arși, cu care formează trupe mari.

Redpolls (Acanthis flammea). Această pasăre destul de mică care vine de la nord măsoară până la 15 cm, cântărește între 20 și 25 g și trăiește aproximativ 8 ani.

Toate culorile

  • Cap roșu strălucitor.
  • Punct negru sub ciocul său galben de paie.
  • Gri-brun spate, burtă albică.
  • Flanc și văzut în urmă.
  • Aripile dungate cu două benzi clare.
  • Barbatul are sânge roșcat.
  • Jaf scurt și ascuțit.

Habitatul său

  • Locuiește în păduri mixte, păduri de pin. Îi plac coniferele montane, mesteacanele, arindurile, salcile.
  • De asemenea, vine în parcuri și grădini, chiar și în zone urbane.

Obiceiurile lui

  • Dacă Redpoll Central European este sedentar, Northern Redpoll migrează în fiecare an în Europa Centrală și de Nord.
  • E o pasăre destul de agitată. Multe cupluri pot cuibări împreună, formând mici colonii.
  • El este atât granivor cât și insectivoros. Se hrănește cu semințe de mesteacăn și conifere, muguri, iarbă sălbatică. În timpul sezonului de reproducere devine insectivor.
  • El este capabil sa ia pozitii foarte acrobatice, cu capul in jos, pentru a prinde semintele pe care le doreste.
  • Femelele sunt singurele care trag. În schimb, masculii se hrănesc în mod regulat, iar apoi îi ajută să-și hrănească puștii, aproape exclusiv prin insecte.
  • La iesle, îi place să aibă semințe de floarea soarelui, rapiță, mei.

Cântărirea lui

  • Emiță trills intercalate cu un fel de buzz.

Puțin mai mult

Această pasăre este foarte rezistentă la frig. În timpul iernii, în unele zone, roșul poate fi văzut luând "băi de zăpadă", deoarece alții pot lua băi de apă sau de praf. El poate, de asemenea, să săpare în zăpadă o gaură în care va petrece noaptea.

Partajați-Le Cu Prietenii Tăi