Cerbul Roșu, Pădurea Mare De Rumegătoare

Vorbim despre cerb, dar, de fapt, numele său exact este "cerbul roșu", știind că în limba greacă cerb este un cerb, aici suntem înainte de un adevărat pleonasm. Căprioara este cel mai mare mamifer erbivor cervideele de familie rumegătoare, care trăiește în pădurile, recunoscut de lemn, care este pe capul lui și aspectul său maiestuos.

Cerbul rosu: cartea de identitate

Cerbul roșu (Cervus elaphus) este cel mai mare mamifer care poate fi traversat în Franța cu o înălțime de până la 1,5 m la greabăn și o greutate medie de 150 kg în țara noastră. Subiecte mult mai mari se întâlnesc în Europa de Est. Deși gâtul îl face să pară subțire, pieptul său este masiv. Are o coadă mică pentru corpul său, deoarece nu depășește 25 cm. Dimorfismul sexual este marcat între căprioara de sex masculin și femela numită cerb. Ambele au o speranță de viață care poate ajunge la 15 până la 20 de ani, fără ca prădătorii să-și facă drumul.

caprioara rosie

Vederea și mirosul lui sunt foarte dezvoltate. Două urechi lungi stau în partea de sus a capului. Numai bărbatul va purta lemn care începe să apară în jur de 9 luni. Atunci când această primă ramură devine vizibilă, la un an, cerbul este apoi numit "daguet". La sfârșitul iernii sau începutul primăverii, pădurile, care sunt organe osoase, vor cădea să se respingă în timpul verii. Cerbul le folosește pentru a lupta, le ascuțește trăgând-le cu copacii în mod regulat.

În stadiul albastru, până la 4 luni, stratul maro este reperat cu alb. După aceea, ea devine destul de uniformă, cu excepția unui plasture târtița galben-bej, și apoi, desigur, cu toate că masculul este de multe ori un strat mai închisă decât femela, modificări ale culorii părului cu anotimpurile și dacă este vorba de un cerb mai mult sau mai puțin vechi: merge de la maro trăgând pe roșu în timpul verii până la maro, care tentează gri în timpul iernii. Dar ei știu două molițe pe an, unul să aibă o haină de vară ușoară, cealaltă să se protejeze de frig cu un strat gros de iarna.

Picioarele cerbilor sunt foarte fine, ceea ce îi oferă facilități pentru a alerga și a sări repede. Acestea sunt terminate de copitele ascuțite și înguste.

Care sunt diferențele dintre cerb, reni, cerbi și cerbi?

Este dificil să confundăm cerbi cu cerb deoarece este mult mai subțire și mai mică (maxim 35 kg). Cu toate acestea, puii celor două animale poartă același nume, și anume "bețiv".

DOE, cerb de sex feminin, nu arata ca cerb: chiar dacă este mai puțin impunător decât cerbul, ea încă corpolența (80 la 100 kg), care nu mint cu privire la identitatea sa.

În ceea ce privește renii (Rangifer tarandus), nu este de același fel ca și numele său latin și nu locuiește în aceeași zonă geografică, deoarece este întâlnită numai în țările nordice și reci. În plus, femeia poartă și pădure.

cerb sezon slab

Reproducerea cerbului este inseparabilă de dala, strigătul răgușit și de sex masculin puternic emite în jurul lunii septembrie-octombrie, pentru o lună, marcând începutul tipi care poate cunoaște lupte grele între masculi, încurcare coarne de cerb lor să câștige Locul principal al turmei de sex feminin. În timpul acestei rutine, hormonii, inclusiv testosteronul, au un efect asupra compoziției spermei și asupra comportamentului masculin. Atacul avertizează femeile despre prezența unui cerb. Atunci când sunt receptivi (1 zi / an), proeminența are loc ca și încălzirea femelelor de la efectiv. Gestația durează în jur de 8 luni. Doe se izolează pentru făt, care are doar o singură cale. Va alăpta mai puțin de un an și copilul va ajunge la maturitate sexuală în jur de 2 ani.

Cerbul trăiește în zone de pădure mari cu curățenie și păduri clare. Este văzută în cea mai mare parte în căile de vizitare rare și vizibile, la amurg și în timpul nopții. Se formează cirezi de la 30 la 50 de femele în special în timpul rutului sezon, deoarece este o specie gregare „matriarhală“, a cărei zonă de manevră se poate extinde peste 3.000 de hectare.

cireadă de cerb cu hinds

Hrana pentru cerb

Cerbul este un ierbivor rumegător a căror dietă se bazează pe vegetație disponibile pentru sezonul (10 până la 15 kg / zi): iarbă, muguri, flori, fructe în zilele însorite, apoi ciuperci, ghinde, castane și frunze bambus sau iedera, coaja in toamna si iarna.

În timpul perioadei de rutină, cerbul nu se hrănește greu, așa că pierde multă greutate.

Notky τηotot

Odată cu reintroducerea cerb fermă, hrănire, planurile de vânătoare, precum și dispariția prădători mari (lupi, în special), populațiile au crescut la nivel local, dar acasă se observă sărăcire genetică. Fragmentarea peisajului, în special datorită infrastructurii autostrăzii sau a căii ferate, nu ajută la acest nivel.

Deer au aceeași preocupare de suprapopulare ca mistreții. Acest lucru duce inevitabil la suprapopulare de cerb daune silviculturala, un dezechilibru al ecosistemului și mai puțină rezistență la dăunători fiare care transporta o varietate căpușe dar, de asemenea, toxoplasmoza, babesioza, paratuberculoză, CWD este encefalopatie prioni mortale din tipul bolii de vaci nebune. Omul este în mod natural mai probabil să fie afectat de boala Lyme și de alți agenți patogeni.

Deoarece cerb face parte din prestigiul marilor zone de vânătoare, populația este o importantă sursă de venit în drepturi de vânătoare, astfel că nu este văzut de a evoca supraaglomerare care frecvent subestimat în acest mediu.

Video: .

Partajați-Le Cu Prietenii Tăi