Hawfinch Hawfinch

Beak-ul lui Hawfin

Grosbeak este mai degrabă în scădere din cauza schimbărilor în peisajul agricol.

Hawfinch Hawfinch (Coccothraustes coccothraustes). Această pasăre rotundă poate cântări până la 62 g și măsoară aproximativ 18 cm. Longevitatea este de 10 ani. Are un cioc foarte mare, extrem de puternic.

Toate culorile

  • Cioc albastru-gri, puternic și conic.
  • Părul negru și pata neagră de la cioc la ochi.
  • Aripi albastru închis cu fața albă.
  • Lamele roz în primăvară și întuneric în timpul iernii.
  • Argintiu maro spate.
  • Bej beli bej.
  • cap roșu.

Habitatul său

  • Locuiește în principal în păduri de foioase, plantații, livezi, grădini mari, parcuri.
  • Pentru a cuibui, alegerea ei va fi mai degrabă un farmec, un fag sau un arțar.

Fotografiile comunității

kernel caz

Mulțumită lui Brigite Savaro, unul dintre fanii noștri care ne-a trimis această fotografie a lui Hawfinch luată pe terasa lui.

O altă fotografie trimisă de Brigitte Savaro - cuplul Grosbeak al lui Hawfinch, luat în Ardèche, lângă Annonay.

Obiceiurile lui

  • Pasărea sălbatică, se găsește în vârful copacilor și nu este ușor de observat.
  • Se hrănește cu semințe și kerneluri foarte grele, care se rupe cu ciocul pentru extragerea kernelului. Îi place cireșe și chiar măsline.
  • Îi place și semințele de farmece și bușteni.
  • De asemenea, consumă omizi, zmee pe care le prindă în zbor, precum și alte insecte.
  • În timpul iernii, el vine la iesle, pentru că el găsește de obicei mâncarea de care are nevoie în natură. Cu toate acestea, dacă se aventurează acolo, va aprecia semințele de floarea-soarelui.

Cântărirea lui

  • Cântecul neclintit al lui Hawfinch este în imaginea ei: discret. Este necesar să fiți atenți să îl auziți, pentru că este puțin sunet, spre deosebire de țipătul său, mai exploziv.

Puțin mai mult

În cazul în care "mâncărurile mici" își păstrează puținul soț, în nutjack cu gura mare, este mâncarea care convinge femela. La sfarsitul curteniei sale, barbatul da saruturi mici pe ciocul partenerului sau, apoi ii ofera mancare care il pune direct in cioc.

Video: Hawfinch, Forest of Dean.

Partajați-Le Cu Prietenii Tăi