The Goldcrest

Loading...

Loading...

Goldcrest

Aurul este atât de mic, încât uneori se încurcă în păianjen!

The Goldcrest (Regulus regulus). Este foarte mic. Este, de asemenea, una dintre cele mai mici păsări din Europa: măsoară aproximativ 9 cm și cântărește numai 5 până la 7 g. Longevitatea este de 7 ani.

Toate culorile

  • Olive înapoi.
  • Bebelus alb-bej.
  • Pe cap, diadem de pene portocalii la bărbat, galben în femelă, înrămate de două linii negre.
  • Cioc negru și ascuțit.
  • Ochiul încovoiat în alb.

Habitatul său

  • Eagle mari (în special molidul) sunt habitat preferat pentru Goldcrest. Dar este, de asemenea, găsit în grădini mari și parcuri cu brad, larice, pini...
  • Lemn tare și arbuști pot, de asemenea, adăposti în timpul migrațiilor.

Obiceiurile lui

  • E un hiperactiv! El se află mereu în mișcare, fluturând în căutarea vestirii sale.
  • Nu este foarte vizibil datorită dimensiunilor mici, dar și pentru că nu lasă copacul în care sa stabilit.
  • În timpul curteniei, bărbatul ridică hoopoe.
  • Se hrănește cu insecte pe care le caută în frunziș și în crăpăturile scoarței copacilor. Adesea se vede cu capul în jos, o poziție pe care îi permit să-i dea degetele puternice. Și el mănâncă păianjeni.
  • Consumă câteva semințe și mănâncă cele pe care le găsește pe teren. El poate veni și să mănânce în grădină în timpul iernii.

Cântărirea lui

  • Cântecul său și strigătul său sunt foarte acute, până la punctul de a fi uneori inaccesibile pentru unii oameni.

Puțin mai mult

Dacă Goldcrest este atât de activ și febril în căutarea hranei, este pentru că are mari nevoi. Într-adevăr, el trebuie să consume în fiecare zi echivalentul greutății sale în alimente, adică până la 7 g. Aceasta reprezintă o mulțime de insecte mici și păianjeni!

Loading...

Video: The Goldcrest and its call.

Loading...

Partajați-Le Cu Prietenii Tăi