Designul Grădinii: Calmul Unei Grădini Din New York

Loading...

Loading...

În fața unei ferestre largi de golf, o sală de grădină, văzută la Fermob de către landscaper, invită localnicii să se bucure în aer liber...

Construit în anii 1920, această casă mică a așteptat cu nerăbdare restaurarea. Grădina peisagistică Julie Farris, de la agenția XS Space, a descoperit că sarcina delicată de proiectare a grădinii a căzut. Datorită unui program aglomerat, proprietarul locului avea doar o singură cerință: practic. Ca rezultat, Julie Farris a proiectat această grădină ușoară, care rămâne verde pe tot parcursul anului.

Un elocvent înainte și după.
1 - Un teren virgin al oricărei vegetații pe care vor fi amenajate mai multe niveluri.
2 - În noua gradina: topiara cimișir tăiat în dreptunghi, carcasa calcar alb, curtea din spate a casei din 1920 a oferit un makeover complet.

Cherestea de rasinoase

Oțelul Corten, plăcile și chiturile din calcar formează trilogia materialelor din acest aranjament care sa concentrat asupra tonurilor de lumină pentru a lumina o curte închisă de clădiri.

Multe curți sunt acum inspirate de practica japoneză tsubo-Niwa, micile grădini japoneze. Cu stilul său minim, materiale naturale și linii clare, spațiul proiectat de Julie Farris se încadrează în linia acestor facilități... în timp ce evidențiază un arbust tipic occidental: cimișir. "Este un arbust veșnic verde, care necesită puțină întreținere: pune-l într-un container de oțel Corten și devine un obiect sculptural". Mai ales că spațiul joacă contraste: "Învelișul de calcar iluminează aspectul brut al oțelului de corten, în timp ce verdele închis al plantațiilor are relief, datorită acestui fundal de piatră albă".

Închideți fără a observa

În partea de jos a grădinii, o bancă profită de intimitatea și efectele de lumină create de ecranul de bambus.

Înconjurat de oraș, această grădină liniștită a rămas expusă tuturor ochilor, din cauza multora față de: "Una dintre dificultăți a fost aceea de a crea intimitate fără ca locul să devină prea întunecat" explică Julie Farris. Drept urmare, proprietarul de landsaft a optat pentru tulpinile subtiri ale bambus prin închidere: „Bambusul este o planta uimitoare: în plus față de a avea transparență ridicată, frunzișul rămâne verde din nou în orice anotimp, nu este prevăzut în partea de jos a plantei să vină să se extindă în partea de sus a tijei.“ Plantați la marginea unei grădini, permite crearea unui ecran fără a lua prea mult spațiu pe teren. Atenție, datorită creșterii sale explozive, este mai bine să-i controlam invazivitatea de la plantație, cu o barieră sau, în acest caz, datorită unor gropi bine definite de plantații.

Extindeți camera de zi în grădină

Trei pași ridică fundul grădinii, care, asemenea grădinilor japoneze, vede plantele sale plasate pe un piedestal. O dezvoltare benefică pentru vegetație, care primește mai multă lumină și poate fi văzută când cineva stă... din camera tatami a camerei de zi!

Julie Farris care a lucrat cu arhitecții, trecerea de la interior spre exterior, se realizează aproape imperceptibil, prin utilizarea aceluiași material viu la grădină, o cremă de calcar. Pentru a preveni scurgerea, a evacuarea apei a fost plasat discret într-un colț al grădinii, în timp ce o udare automată asigură regularitatea alimentării cu apă. Trădit, această grădină tânără este destinată să devină verde: palisada din Ipe ar trebui să primească în scurt timp țarcurile unei viță miniaturală, în timp ce în primăvară, înflorirea albă a unei Lagerstroemia va oferi în schimb fundalul său imaculat.

Loading...

Video: Our Miss Brooks: House Trailer / Friendship / French Sadie Hawkins Day.

Loading...

Partajați-Le Cu Prietenii Tăi