Crichetul, Plânsul Plâns De Strigăte

cricket câmp

Greierele de sex masculin „stridulates“ și, prin urmare, este uneori confundat cu greier de sex masculin „ciripitul“ Dacă ei au acest punct comun de ambele cântă, ei nu seamănă fizic și nu fac parte la aceleași familii de insecte.

Crichet, carte de identitate

Cercul de câmp (Gryllus campestris) sau cricket de câmp aparține ordinului Orthoptera ca lăcustă sau salcam, în timp ce cicada aparține celei a Homoptera ca cochineal sau afide. Acesta aparține familiei Gryllidae, printre care și crichetul din Provence (Gryllus bimaculatus) concentrate în principal în jurul bazinului mediteranean.

Crichet are mandibule care permit unuia dintre câmpuri să sapă urmele. De asemenea, are elytra care, frecat unul împotriva celuilalt, emit acest cântec caracteristic, care este auzit până la 50 de metri în jurul. Crichetul câmpurilor este mult mai colectat, mai rotund decât cricketul provensal care are o lungime între 2 și 3 cm. Ambele sunt negre și puțin strălucitoare, cu o particularitate pentru Provencal, care are o bandă galbenă împărțită în două, deasupra aripilor.

În ciuda aripilor sale, cricketul nu zboară, dar rulează foarte repede pe teren. Se ascunde usor in iarba mica si florile mici care infloresc spre pamant, mai ales in iarba. Dacă mediul este uscat și însorit, crichetul va fi mai confortabil. Atunci când vremea este proastă sau când vine iarnă, cricketul săpătură o grămadă tubulară cu un fel de cameră la capăt, unde se protejează.

Doar bărbații cântă din mai până în iunie sau iulie pentru a se împerechea de îndată ce soarele dă, dar cricketul provenienței îl strigă noaptea. Femela poate fi recunoscută de oviscapte-ul ei lung, cu care ea pune ouă în pământ în iunie sau iulie. Ouăle de cricket se varsă în 15 zile, iar nimfii vor deveni adulți după aproximativ zece moliți, câte unul în fiecare lună. Acești adulți noi își vor reusi părinții care vor muri în timpul verii. În timp ce ouăle de cricket din Provençal se înmoaie și trag doar în primăvara următoare.

Crichetul de țară este în esență vegetarian: se mănâncă cu rădăcini de mandibule și cu toate tipurile de plante, inclusiv cu priorități de iarbă, dar poate de asemenea să mănânce un congener mort, de exemplu.

În cazul în care cricketul este un solitar, se confirmă prin caracterul său beligerant care îl determină să lupte între congeneri, dacă unul dintre aceștia este introdus în uriașul altui exemplu. Cea mai puternică cu mandibulele sale va fi cea mai slabă.

Crichetul, pentru a proteja

Scăderea preierilor, creșterea cantității de substanțe chimice și creșterea ierburilor înalte în pajiști nu favorizează prezența unor greieri care nu își găsesc pe terenurile solare favoritele lor soare preferate. Ca urmare, populațiile de cricket sunt în declin, totuși cântecul lor nu este neplăcut și nu dăunează grădinii. Dimpotrivă, ele ajută la curățarea detritusului său vegetal.

Pentru a păstra greierii la domiciliu, nu cosi prea aproape, astfel încât să se poată ascunde, profitând de razele soarelui. Nu vă faceți griji dacă face găuri în gazonul dvs., nu va fi răpit! Și vă veți bucura de "plânsul plâns"!

Video: SOM DOS ANIMAIS.

Partajați-Le Cu Prietenii Tăi