Crow Carrion Nu Trebuie Confundat Cu Corbul

Foarte adesea se confundă cu cârligul sau cocoșul, Carrion Crow (Corvus corone) este în întregime negru, ca și aceste păsări. Face parte din ordinul Passeriformes și familia Corvidae. Foarte prezentă în parcurile și grădinile orașelor noastre, Carrion Black prezintă o inteligență excelentă și adaptabilitate perfectă.

Crow Carrion nu trebuie confundat cu corbul

Cum de a recunoaște un Crow Carrion?

Carionul Crow, după cum sugerează și numele, este o pasăre mare neagră, cu pene pe labele și ciocul. Penajul lui este strălucit. Este adesea confundată cu vierii sau cu păsări. Are un cioc mult mai subțire decât corbul, în special, și nu poartă pene roșcate în gât, ca și corbul. Crow Carrion este, de asemenea, recunoscută de coada sa la capătul pătrat. Este o pasăre care zboară încet, fără să se hrănească, și la altitudine mică.

Scream și cântă Crow Carrion

Plânsele și cântecul Crow Carrion sunt foarte variate, de la sunete croaking la metalice. Dar ele sunt deosebit de neplăcute din punct de vedere sonor. Ea are, de asemenea, tendința enervantă de a repeta plânsul ei de mai multe ori la rând.

Habitatul Cariei Crow

Crow Carrion se găsește în principal în zonele cu împădurire și în apropierea suprafețelor cultivate, dar și pe stâncile de coastă sau pe malurile râurilor. Este, de asemenea, prezent în zonele urbane (parcuri și grădini) chiar dacă este destul de suspectat de om. Este o pasăre sedentară. Crow Carrion trăiește mai ales în grupuri mici, cu care ea doarme și mănâncă. În caz de pericol, câinii negri se adună pe cornișoarele sau firele electrice, făcând strigăte strigăte.

Crow Carrion se găsește în principal în zonele cu împădurire și în apropierea suprafețelor cultivate

Puterea Crow Carrion

Dieta Cariei Crow este foarte variată. Este omnivor și se hrănește la fel de mult cu insectele și cu larvele lor ca pe carouri, mamifere mici, semințe sau fructe. Se hrănește în principal pe teren.

Reproducerea Crow Carrion

În timpul sezonului de reproducere, bărbatul poate fi recunoscut de zborurile sale rapide și de coborâri în timp ce aruncă o croaking nedorită pentru a impresiona femela. După împerechere, bărbații și femeile construiesc cuibul împreună. Ultimul, impunându-se, este făcut din ramuri, frunze uscate, hârtii sau cârpe și este instalat într-un copac, pe o stâncă sau pe un stâlp. Femelele au doar o pui pe an. Ea plasează între 3 și 5 ouă, între aprilie și mai, pe care o înmulțește timp de aproximativ 19 zile. Tinerii părăsesc cuibul la 35 de zile după naștere.

Este Crow Carrion util sau dăunător grădinii?

Crow Carrion este clasificat în Franța ca specie de dăunător. Mai ales pentru că provoacă daune consumând semințe și plante tinere în culturi și grădini. De asemenea, este capabil să abordeze fermele în aer liber de păsări de curte sau de vânat mic.

Partajați-Le Cu Prietenii Tăi